EIC Accelerator för stöd till innovativa tillväxtföretag

Affärsutveckling
Effektivare samarbete för innovation
Vår Nikolaos Xafenias har blivit intervjuad av BioInnovation angående EIC Accelerator och dess roll i att stödja tillväxten för små och medelstora företag.

EIC Accelerator utgör ett EU-program som riktar sig till små och medelstora företag som har banbrytande innovationer med hög potential och en stark ambition att växa. Men hur ser vägen till ett framgångsrikt EIC-projekt ut? Vilket stöd är tillgängligt för att nå dit? Nikolaos är en expert inom finansiellt stöd på EU-nivå genom SME Support och i artikeln berättar han om hur det går till. Läs hela artikeln av BioInnovation här.

Välkommen att anmäla dig till seminariet ”BioInnovativa affärer – EIC Accelerator för SMF, tips & råd för din ansökan”, den 30 november. Medverkar som rådgivare på seminariet gör Nikolaos Xafenias och modererar gör vår Kent Rundgren. Läs mer och anmäl dig här.

Vill du veta mer?

Nikolaos Xafenias

Projektledare, PhD

Kent Rundgren

Innovation Manager Ecosystem SME, PhD

Fler nyheter
Nyheter | 24 maj 2024
Nyhetsbrev nr 3. 2024
Nyheter | 23 maj 2024
Vi söker! Affärsinriktad projektledare inom material
Nyheter | 22 maj 2024
Digitala Produktpass: Nyckeln till cirkulära möbelflöden och hållbarhet i möbelindustrin

Släck kunskapstörsten med spännande läsning

Var bland de första att få reda på ny forskning inom områdena Cirkulär ekonomi, Tillämpad AI, Innovationsledning, Energi och Material. I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av innovativa tekniker och projekt som gör märkbar skillnad för samhället. Du får också tips och inbjudningar till intressanta seminarier och event inom vårt område.