Webbinarie om slutsatser för omställning till biobaserad plast i byggsektorn

Eventinformation

Start: 2021-06-17 08:30

End: 2021-06-17 09:30

Den 6 maj hade vi tillsammans med Bengt Dahlgren AB och Johanneberg Science Park en lyckad digital workshop på temat: ”Omställning till biobaserad plast i byggsektorn – ett sätt att minska branschens klimatpåverkan”. Vi hade ett 40-tal deltagare från kommuner (och kommunala fastighetsbolag), regioner, byggentreprenörer och leverantörer av såväl produkter som material som fick möjlighet att föra en dialog bl.a om vilka produkter som finns på marknaden redan idag och vilka man skulle vilja se i framtiden, samt vad man behöver göra för att komma vidare med omställningen.

Missade du denna digitala workshop så kommer vi bjuda in till ett digitalt frukostseminarium den 17 juni där vi kommer att presentera slutsatser från våra digitala workshops tillsammans med övriga resultat som vi kommit fram till inom ramarna för vårt Vinnova-finansierade projekt ”Ökad kunskapsspridning och diskussion om biobaserade plaster”. Mer information kommer senare men tveka inte att höra av dig till Louise Lagerstedt Eidrup eller Camilla Johansson om du är intresserad av detta eller har några andra frågor rörande en omställning till biobaserad plast!

Vi återkommer med anmälningslänk senare.

Släck kunskapstörsten med spännande läsning

Var bland de första att få reda på ny forskning inom områdena Cirkulär ekonomi, Tillämpad AI, Innovationsledning, Energi och Material. I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av innovativa tekniker och projekt som gör märkbar skillnad för samhället. Du får också tips och inbjudningar till intressanta seminarier och event inom vårt område.