Vi fortsätter att växa – var med på vår resa! 

Välkommen till teknikens framkant, där hållbarhet är vår ledstjärna och framtidens möjligheter är oändliga. Tillsammans, fortsätter vi att växa och forma en bättre värld för oss alla.

Var gör dina kunskaper störst skillnad? Häng med oss och skapa hållbara lösningar för framtiden. Vi arbetar i teknikens framkant och bidrar till en hållbar samhällsutveckling.

Vi har en spännande tillväxt och har under året välkomnat flera nya talanger till våra expertområden, såsom cirkulär ekonomi, energi, innovationsledning, material och tillämpad AI.

Och vi fortsätter att rekrytera!

Just nu söker vi dig som är materialexpert och en fena på affärsutveckling. Vårt dotterbolag CIT Renergy söker konsult inom energi- och miljö. Här kan du utforska de lediga tjänsterna som vi har just nu.

Du kan också skicka in en öppen ansökan till rekrytering@chalmersindustriteknik.se

Vill du också vara med och göra morgondagen redo för framtiden?

Vill du veta mer?

Sara Wagiström

HR

Fler nyheter
Nyheter | 11 juni 2024
Effektiv skadeförebyggande åtgärd: Uppvärmda gångvägar minskar fallolyckor i städer
Nyheter | 11 juni 2024
Biogena kolflöden med fokus på jordbruk
Nyheter | 05 juni 2024
Marie-Louise i podden Hela kedjan om cirkulära byggprodukter av plast

Släck kunskapstörsten med spännande läsning

Var bland de första att få reda på ny forskning inom områdena Cirkulär ekonomi, Tillämpad AI, Innovationsledning, Energi och Material. I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av innovativa tekniker och projekt som gör märkbar skillnad för samhället. Du får också tips och inbjudningar till intressanta seminarier och event inom vårt område.