Arbeta i teknikens framkant

Vill du arbeta i teknikens framkant och bidra till en hållbar samhällsutveckling? Hos oss får du alla möjligheter att utvecklas och göra dina idéer till konkreta innovationer tillsammans med engagerade medarbetare och uppdragsgivare.

Bli en del av en hållbar framtid

Inom Chalmers Industriteknik jobbar ca 100 medarbetare i små och stora utvecklings-, innovations- och samverkansprojekt för en bättre framtid. De flesta har en teknisk bakgrund och våra uppdrag finns framförallt inom Innovationsledning, Energi, Material, Tillämpad AI och Cirkulär ekonomi – men även inom andra områden som livsmedel och trafiksäkerhet.

Här möts människor med olika erfarenhet och bakgrund, som utmanar och stärker varandra för att skapa nya hållbara lösningar för samhället.

När du arbetar hos oss, får du kontinuerlig kompetensutveckling för att växa inom ditt område. Du får möjlighet att påverka ditt arbete och i vilken riktning du vill att din karriär ska gå. Vi jobbar aktivt för en jämställd arbetsplats, fri från trakasserier, kränkningar och särbehandling.

Vill du också vara med och göra morgondagen redo för framtiden?

Sök någon av våra lediga tjänster eller skicka en öppen ansökan till: rekrytering@chalmersindustriteknik.se

Livet på Chalmers Industriteknik

Du hittar Chalmers Industriteknik i hjärtat av ett dynamiskt innovationsekosystem i Göteborg. I våra lokaler på Johanneberg Science Park och på Chalmers campus arbetar vi i nära anslutning till akademin, SME-företag och andra spännande samhällsaktörer. Tillsammans bildar vi en plats för innovation och samverkan, där idéer och kunskap delas mellan människor med olika expertiser och bakgrunder.

Var gör dina kunskaper mest skillnad?

Var med och skapa hållbara lösningar för framtiden. Passar dina kunskaper in i någon av våra expertområden, eller har du en annan bakgrund som du tror skulle göra nytta hos oss? Oavsett om det finns en jobbannons inom ditt område eller inte, vill vi gärna höra från dig.

Nyfiken på vilka vi är och vad vi står för?