Marie-Louise i podden Hela kedjan om cirkulära byggprodukter av plast

Plast- & kompositmaterial

Lyssna på samtalet under rubriken ”Cirkulära byggprodukter av plast – Går det?”. Ett samtal mellan Marie-Louise Lagerstedt Eidrup från projektet ”Cirkulära byggprodukter av plast” (finansierat av RE:Source) och Nima Assadi i podden ”Hela kedjan”. Hela kedjan är en podd med fokus på just samhällsbyggnad och branschens olika utmaningar. Här hittar du podden.

Om Hela kedjan
Podden för dig som vill höra om det senaste, viktigaste och mest spännande inom samhällsbyggnad! Vi pratar om bygg, fastigheter, anläggning, infrastruktur, stadsutveckling, projekt, arkitektur, politik, ekonomi, ledarskap, digitalisering, hållbarhet och en hel del andra spännande områden som tillsammans, likt länkar i en kedja, ska bilda en helhet i samhällsbyggandet! Podden är oberoende och drivs av Nima Assadi!

 

Vill du veta mer?

Marie-Louise Lagerstedt Eidrup

Projektledare, Tekn Lic

Fler nyheter
Nyheter | 11 juni 2024
Effektiv skadeförebyggande åtgärd: Uppvärmda gångvägar minskar fallolyckor i städer
Nyheter | 11 juni 2024
Biogena kolflöden med fokus på jordbruk
Nyheter | 29 maj 2024
Digiclean – Automated monotoring of industrial cleaning processes

Släck kunskapstörsten med spännande läsning

Var bland de första att få reda på ny forskning inom områdena Cirkulär ekonomi, Tillämpad AI, Innovationsledning, Energi och Material. I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av innovativa tekniker och projekt som gör märkbar skillnad för samhället. Du får också tips och inbjudningar till intressanta seminarier och event inom vårt område.