Hur hjälps vi åt att ställa om till biobaserade plaster?

Välkommen till vårt webinar under Innovationsveckan. Syftet med detta seminarium är att öka din kunskap inom området biobaserade plaster. Exempel på kunskap som du kommer att få ta del av är information om policyer gällande biobaserade plaster och vad olika begrepp såsom bioplast, biobaserad plast och massbalans innebär. Under seminariet kommer ni också få tips och råd om hur ni på ett enkelt sätt kan kravställa användning av biobaserade plaster och ge exempel på några upphandlingar där man efterfrågat biobaserat.

Vi från projektet ”Ökad kunskapsspridning och diskussion om biobaserade plaster” deltar i Innovationsveckan med ett webinar den 6 oktober kl 13:00-14:30.

Läs mer här.

Fler nyheter
Nyheter | 26 september
Avfall – problemmaterial eller värdefull råvara?
Nyheter | 25 september
Chalmers Industriteknik djupdyker i biobaserade plaster i nytt projekt
Nyheter | 25 september
Lyssnartips! Revolutionerade materialet grafen världen?

Släck kunskapstörsten med spännande läsning

Var bland de första att få reda på ny forskning inom områdena Cirkulär ekonomi, Tillämpad AI, Innovationsledning, Energi och Material. I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av innovativa tekniker och projekt som gör märkbar skillnad för samhället. Du får också tips och inbjudningar till intressanta seminarier och event inom vårt område.