Framtiden är här – Diginarium med AI Sweden

Eventinformation

Start: 2021-05-07 10:00

End: 2021-05-07 11:30

Location: Zoom

Äntligen vår men pandemin bara pågår. I väntan på äkta möten ses vi än en gång digitalt för ett seminarium för och med små och medelstora företag, den här gången på det spännande temat AI – Artificiell Intelligens.

Det blir framtidsfärsk information och AI-insikter från AI Sweden på Lindholmen. Det blir innovation och inspiration. De blir ett kortare format än när vi sågs live. Det blir Kattis och Kent och Sanna. Mycket är annorlunda. Men stämningen är densamma och du kommer att känna igen dig. Välkommen!

Den 7 maj 2021 ”ses” vi igen. Anmäl dig nu!

Tid: Fredag 7 maj, 2021 kl 10:00 – 11:30, OBS tiden!
Från kl 9.30 öppnar vi mötesrummet för digitalt mingel och fika.

Plats: ett digitalt mötesrum; Teams, Zoom eller något annat. Länk till mötesrum + instruktioner mailas i god tid till anmälda.

Program: 
09.30 Incheckning, tekniktest
10.00 Inledning och välkomna – Kattis, Kent & Sanna
10:15 Helena Theader, AI Sweden
10:45 Möt CGit – ett företag som har kommit igång med sin AI-resa
11:00 Inspiration
90 sekunder – förinskickade presentationer från dagens digitala gäster 
Tips från coachen – Kattis, Kent & Sanna
11:30 Avlutning officiella programmet, Kattis, Kent & Sanna stannar kvar online. Du också!?

Diginariet vänder sig till små och medelstora företag i alla branscher och är kostnadsfritt.

Som vanligt tar vi gärna ert innovationsarbete lite längre. Vi vill matcha idéer med andra företag/are, med pengar och behovsägare. Vi hjälper er bygga Dream Teams!

Välkommen till en förmiddag med tips och råd om vilka fantastiska saker vi kan göra med AIs hjälp, och hur du kan dra nytta av det! Dessutom kryddar vi som vanligt förmiddagen med spännande matchningsmöjligheter.

Anmäl dig här.

Praktisk information:
Inlog till digitalt mötesrum presenteras här samt mailas till anmälda deltagare i god tid.

Arrangörer:
Chalmers Industriteknik, Johanneberg Science Park och RISE i samarbete med Industriell Dynamik och Enterprise Europe Network, samt dagens aktörer på scenen.
Vi har i uppdrag från Västra Götalandsregionen att bidra till små och medelstora företags hållbara utveckling. Vi är dina vänner, guider och coacher. Varje dag.

Släck kunskapstörsten med spännande läsning

Var bland de första att få reda på ny forskning inom områdena Cirkulär ekonomi, Tillämpad AI, Innovationsledning, Energi och Material. I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av innovativa tekniker och projekt som gör märkbar skillnad för samhället. Du får också tips och inbjudningar till intressanta seminarier och event inom vårt område.