Vill du arbeta med ekonomi och samtidigt vara med och skapa en mer hållbar morgondag?

Koncernen Chalmers industriteknik är en forsknings- och utvecklingsorganisation med fokus på innovation för ett hållbart samhälle. Vi stärker svensk innovationsförmåga och nyttiggör forskning. I nära samarbete med Chalmers tekniska högskola och våra övriga samarbetspartners inom myndighet, akademi och företag så gör vi morgondagen redo för framtiden. Vi förstärker nu vår ekonomiavdelning med en ekonomiadministratör.

Vad erbjuder vi dig?

En roll i en spännande, växande verksamhet med fokus på problemlösningar, där du är med och påverkar morgondagen tillsammans med vår organisation, en innovativ och hållbar miljö med drygt 100 medarbetare. Vi tar tillvara din kompetens, men också din vilja att utvecklas.

Tjänsten är på heltid och du kommer övervägande att jobba med ekonomirelaterade uppgifter, men även med kontorsadministration i mindre omfattning.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

  • Löpande bokföring
  • Projektbokföring
  • Fakturering
  • Leverantörsbetalningar
  • Avstämningar
  • Uppföljningar
  • Kontroll av tidrapporter och utläggsrapporter
  • Support till medarbetarna när det gäller tidrapportering, utläggsrapporter, fakturering m.m.

Vem är du?

Du är en person som ser möjligheter, är öppen för förändringar och gärna bidrar med förslag. Du trivs med att arbeta nära dina kollegor och är en riktig teamspelare. Du har ett intresse för digitaliseringsprocesser och gärna tidigare erfarenhet från det.

Du är inte rädd för att hugga i där det behövs. Vi ser gärna att du som person är noggrann, lättlärd, flexibel och strukturerad. Vidare är du prestigelös med en god samarbetsförmåga då du kommer att arbeta i ett litet team med väldigt nära samarbete.

Vi ser gärna att du har en relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi och tidigare erfarenhet från en liknande roll som ekonomiadministratör. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Du har goda kunskaper i Office programmen, speciellt Excel. Meriterande att arbetat i affärssystemet Xledger.

Vi ser fram emot din ansökan!

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt till anja.haraldsson@chalmersindustriteknik.se dock senast 13 januari 2023. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Har du frågor? Kontakta gärna ekonomichef Anja Haraldsson på tfn 0733-03 50 93.

Vill du veta mer?

Fler nyheter
Nyheter | 24 maj 2024
Nyhetsbrev nr 3. 2024
Nyheter | 23 maj 2024
Vi söker! Affärsinriktad projektledare inom material
Nyheter | 22 maj 2024
Digitala Produktpass: Nyckeln till cirkulära möbelflöden och hållbarhet i möbelindustrin

Släck kunskapstörsten med spännande läsning

Var bland de första att få reda på ny forskning inom områdena Cirkulär ekonomi, Tillämpad AI, Innovationsledning, Energi och Material. I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av innovativa tekniker och projekt som gör märkbar skillnad för samhället. Du får också tips och inbjudningar till intressanta seminarier och event inom vårt område.