Vi växer och söker nya medarbetare

Vill du bli vår nya kollega? Just nu har vi lediga tjänster som:

  • Projektledare inom materialteknik med särskild inriktning mot biobaserad ekonomi
    Affärsområdet Materialteknik vid Chalmers Industriteknik (CIT) växer och har många spännande utvecklingsuppdrag inom biobaserade material och tillämpningar för dessa. Hos oss får du en ansvarsfull och utvecklande roll genom att leda, koordinera och arbeta i projekt som främjar svensk och europeisk konkurrenskraft genom resurseffektiv materialanvändning. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Ansök senast den 15 juli.
    Läs mer om tjänsten här
  • Kommunikationsansvarig till det maritima kompetenscentret Lighthouse (vikariat)
    Lighthouse är ett nationellt maritimt kompetenscenter fokuserat på svensk sjöfartsforskning, utveckling och innovation. Vår kommunikationsansvarige går på föräldraledighet och vi söker nu en ersättare. Tjänsten är en tidsbegränsad anställning mellan oktober 2018 och sista april 2019. Omfattningen är heltid men möjlighet finns att jobba deltid på lägst 50 %. Ansök senast den 30 juni.
    Läs mer om tjänsten här
Fler nyheter
Nyheter | 28 juni 2024
Till minne av Patrik Carlsson
Nyheter | 27 juni 2024
Känner du till femstegsprocessen?
Nyheter | 20 juni 2024
Hemelektronik och miljö – hur tänker du?

Släck kunskapstörsten med spännande läsning

Var bland de första att få reda på ny forskning inom områdena Cirkulär ekonomi, Tillämpad AI, Innovationsledning, Energi och Material. I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av innovativa tekniker och projekt som gör märkbar skillnad för samhället. Du får också tips och inbjudningar till intressanta seminarier och event inom vårt område.