Vi söker nya medarbetare

Designstudio-manager till Boid

Nu växer produktdesignstudion Boid, vårt dotterbolag, och söker en Designstudio-manager som älskar att utveckla människor och leda projekt. Nyckeln för denna roll är att förstå våra designers och kunders behov, både resursmässigt och socialt. På längre sikt handlar rollen om att bygga långsiktiga strategiska relationer som utvecklar våra kunders och vår egen affär och kompetens. Projekten kräver ofta ett brett spektrum av designkompetens, därför kommer du att arbeta i team med expertis inom exempelvis interaktionsdesign, industridesign och även ny teknologi.

Ansök senast: 25 november. Tillträde är i början av 2019.

Läs mer

Engagerad gruppchef till digitaliseringsgruppen

Vill du arbeta med affärsutveckling, försäljning med fokus på artificiell intelligens, hård- och mjukvaruutveckling? Vi erbjuder en spännande roll där du får möjlighet att själv forma och växa in i din roll. Du arbetar nära verksamheten med varierande och utvecklande arbetsuppgifter med fokus på att utveckla/förbättra våra befintliga affärer. Arbetet innebär mycket kontakter med kunder och andra externa aktörer samt nära samarbete med Chalmers. Som gruppchef ska du leda, styra och koordinera ditt team på 5 medarbetare och bidra till att teamet utvecklas. Du rapporterar direkt till vår VD.

Ansök senast: 31 oktober

Läs mer

Fler nyheter
Nyheter | 13 februari 2024
Årets första nyhetsbrev är nu lanserat!
Nyheter | 12 februari 2024
CIT Renergy fortsätter framgångsrikt att koordinera Belok och LÅGAN!
Nyheter | 12 februari 2024
Värmelagring i flerbostadshus kan bidra till fastighetsbranschens klimatomställning

Släck kunskapstörsten med spännande läsning

Var bland de första att få reda på ny forskning inom områdena Cirkulär ekonomi, Tillämpad AI, Innovationsledning, Energi och Material. I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av innovativa tekniker och projekt som gör märkbar skillnad för samhället. Du får också tips och inbjudningar till intressanta seminarier och event inom vårt område.