Tillsatt! Vi söker expert inom energisystem

Vill du jobba med att omvandla forskningsfronten till vardag i industrin? Gillar du teknik men vill inte tappa helhetsperspektivet? Vill du jobba tillsammans med ett gäng engagerade människor med nyfikenheten i fokus? Just nu söker vi särskilt dig som har disputerat och/eller har arbetslivserfarenhet inom något av följande områden:

  • Energi-, klimat-, eller energieffektiviseringsfrågor inom processindustrin
  • Elnät, elsystem och effektfrågan – med fokus på industrins behov och utmaningar i ett systemperspektiv
  • Klimatberäkningar/metoder för att beräkna utsläpp och utsläppsminskningar enligt olika metoder och lagstiftningskrav

Som person behöver du gilla att arbeta både självständigt och i grupp, vara självgående och ha ett brett kontaktnät. Vi kan erbjuda arbete i intressanta uppdrag med utredning, projektledning och forskning tillsammans med industrin, myndigheter och akademi. Du har stora möjligheter att utveckla dig inom ditt eget expertområde genom att skapa nya uppdrag. Hos oss har du också möjlighet att vid intresse fortsätta meritera dig vetenskapligt. Vi är en liten organisation som månar om delaktighet och god arbetsmiljö.

Hör av dig så snart du kan, men senast den 25 september. Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till VD Hanna Tornevall på hanna.tornevall@chalmersindustriteknik.se. Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse.

Frågor? Ring VD på telefon 0736-654041, mejla på Hanna Tornevall

Läs mer om oss på CIT Industriell Energis webbplats

CIT Industriell Energi är ett dotterbolag till Chalmers Industriteknik, som är en stiftelse grundad av Chalmers tekniska högskola. Vi arbetar med forskningsnära utveckling och strategiska vägval för industrins framtid – med klimat och energi i fokus.

Fler nyheter
Nyheter | 11 april 2024
Nu är rapporten ”Gravidas Bältesanvändning: Kartläggning & Testning av Komfortprodukter” publicerad
Nyheter | 08 april 2024
Chalmers Industriteknik beviljas SSF finansiering för att leda en EU-ansökan
Nyheter | 04 april 2024
Vårt senaste nyhetsbrev nr 2. 2024 är publicerat!

Släck kunskapstörsten med spännande läsning

Var bland de första att få reda på ny forskning inom områdena Cirkulär ekonomi, Tillämpad AI, Innovationsledning, Energi och Material. I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av innovativa tekniker och projekt som gör märkbar skillnad för samhället. Du får också tips och inbjudningar till intressanta seminarier och event inom vårt område.