Tillsammans designar vi en vinnande ansökan

Är ni ett innovativt företag och vill söka 700 000 kr för att utveckla en ny unik tjänst eller produkt, men saknar tid och erfarenhet. Tillsammans identifierar vi ert dream team och designar en vinnande ansökan!

I höstens omgång av #FoUkortAvancerat samarbetar vi med fem innovativa små och medelstora företag (SMF). Av dessa är fyra inom digitalisering (AI och maskininlärning) och en inom material. I ansökningarna samarbetar företagen med forskare från Chalmers Industriteknik, Chalmers och RISE. Totalt fick Västra Götalandsregionen in nio ansökningar till Avancerat i oktober 2021.

Nu håller vi tummarna för lyckade presentationer inför utvärderarna i november och ser fram emot intressanta utvecklingsprojekt under 2022! I våras fick fyra av våra SMF sina ansökningar beviljade av totalt nio st.

Missa inte heller nästa deadline för att ansöka om FoU Kort Avancerat från Västra Götalandsregionens, som är i början av mars 2022. 

Ni kan även söka FoU-kortet Bas (löpande ansökningstid) om 50 000 kr för att tillsammans med oss ta fram en vinnande ansökan för vårens Avancerat.

Hör även av er om ni vill ta er hållbara innovation ut på den globala marknaden via ett FoU-kort om 700 000 kr!

Det krav som Västra Götalandsregionens har är att ert företag är ett SMF och omsätter minst 1 mkr och minst 2 anställda. I år kan även bolag som är ägda av ett stort företag söka, detta på grund av corona-pandemin.

Fler nyheter
Nyheter | 11 april 2024
Nu är rapporten ”Gravidas Bältesanvändning: Kartläggning & Testning av Komfortprodukter” publicerad
Nyheter | 08 april 2024
Chalmers Industriteknik beviljas SSF finansiering för att leda en EU-ansökan
Nyheter | 04 april 2024
Vårt senaste nyhetsbrev nr 2. 2024 är publicerat!

Släck kunskapstörsten med spännande läsning

Var bland de första att få reda på ny forskning inom områdena Cirkulär ekonomi, Tillämpad AI, Innovationsledning, Energi och Material. I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av innovativa tekniker och projekt som gör märkbar skillnad för samhället. Du får också tips och inbjudningar till intressanta seminarier och event inom vårt område.