Sommarhälsning från vår VD, Golaleh

Med sommaren i antågande vill jag skicka en varm sommarhälsning från oss på Chalmers Industriteknik.

Vi är stolta över att vara del av projekt och uppdrag som verklig gör skillnad. Varje dag ser vi våra medarbetares genuina vilja och strävan efter att överträffa förväntningarna. Deras engagemang för att skapa verklig förändring och göra skillnad för morgondagen speglas i varje arbetsinsats.

Genom att anta en proaktiv och innovativ approach till vårt arbete, strävar vi ständigt efter att optimera processer, identifiera effektiva lösningar och skapa mervärde. Vi är fast beslutna att vara en pålitlig samarbetspartner och att driva innovation, förändring och framsteg som gör verklig nytta för vårt samhälle.

Tillsammans med våra partners har vi uppnått betydande framgångar, och vi ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans för att göra ännu större avtryck. Genom att samarbeta och använda vår gemensamma kraft kan vi driva innovation framåt och skapa en bättre morgondag för oss alla.

Vi önskar er en avkopplande och härlig sommar och ser fram emot att fortsätta vår resa tillsammans med er.

Vänlig HälsningGolaleh Ebrahimpur, vd

Fler nyheter
Nyheter | 20 juni 2024
Hemelektronik och miljö – hur tänker du?
Nyheter | 20 juni 2024
Sommarhälsning från Golaleh Ebrahimpur, VD, Chalmers Industriteknik
Nyheter | 20 juni 2024
Chalmers Industriteknik får Eurostars finansiering för innovativt spårbarhetsprojekt inom fiske

Släck kunskapstörsten med spännande läsning

Var bland de första att få reda på ny forskning inom områdena Cirkulär ekonomi, Tillämpad AI, Innovationsledning, Energi och Material. I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av innovativa tekniker och projekt som gör märkbar skillnad för samhället. Du får också tips och inbjudningar till intressanta seminarier och event inom vårt område.