Seminarie 14 mars: Styrelsen – en underutnyttjad resurs?

Hur har du det med ditt styrelsearbete? Har du plockat in rätt kompetens som gör dig och ditt bolag bättre och vassare? Eller har du kanske skrivit in din man och din syster bara för att Bolagsverket krävde det?

Vi förstår. Men här har du en outnyttjad resurs, rätt sammansatt och rätt utnyttjad kan styrelsen göra stor skillnad för ditt företag. Kom till oss 14 mars så berättar vi mer, visar på goda exempel och ger dig en plan för hur du ska tänka – och börja jobba – med just din styrelse!

Ditt bolag – och du – mår bra om rollerna förtydligas i samband med att du tar dina första steg mot ett aktivt och medvetet styrelsearbete; Vilka är de operativa frågorna, vad är styrelsefrågor och vad är ägarfrågor? Vi tar upp gränser och praxis och best practice. Missa inte detta! Seminariet vänder sig till små och medelstora företag i alla branscher och är kostnadsfritt.

Välkommen till en förmiddag med handfasta tips och råd om hur du börjar arbeta med din styrelse för att utveckla ditt företag!

Arrangörer:
Chalmers Industriteknik och Johanneberg Science Park i samarbete med Industriell Dynamik och Enterprise Europe Network, samt alla dagens aktörer på scenen.

Vi har i uppdrag från Västra Götalandsregionen att bidra till små och medelstora företags hållbara tillväxt. Vi är dina vänner, guider och coacher. Varje dag.

Läs mer och anmäl dig här

Fler nyheter
Nyheter | 28 juni 2024
Till minne av Patrik Carlsson
Nyheter | 27 juni 2024
Känner du till femstegsprocessen?
Nyheter | 20 juni 2024
Hemelektronik och miljö – hur tänker du?

Släck kunskapstörsten med spännande läsning

Var bland de första att få reda på ny forskning inom områdena Cirkulär ekonomi, Tillämpad AI, Innovationsledning, Energi och Material. I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av innovativa tekniker och projekt som gör märkbar skillnad för samhället. Du får också tips och inbjudningar till intressanta seminarier och event inom vårt område.