Så lyckas din restaurang med hemleveranser i pandemitid

Pandemin har drabbat restaurangbranschen hårt och det har blivit nödvändigt att hitta nya lösningar när kunderna inte kan komma till restaurangen. I projektet Resklar har vi utvecklat och testat nya sätt för restauranger att arbeta med hemleveranser. I detta webinar presenterar vi de bästa tipsen för erbjudande, marknadsföring, beställning och logistik. Anmäl dig här.

Fler nyheter
Nyheter | 16 september 2024
Utbildning! Industriell symbios i praktiken – för ökad hållbarhet och stärkt industriell konkurrenskraft
Nyheter | 16 september 2024
Ny publikation publicerad!
Nyheter | 05 september 2024
Bidra till förändringen! Hur grönt är ditt val av hemelektronik?

Släck kunskapstörsten med spännande läsning

Var bland de första att få reda på ny forskning inom områdena Cirkulär ekonomi, Tillämpad AI, Innovationsledning, Energi och Material. I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av innovativa tekniker och projekt som gör märkbar skillnad för samhället. Du får också tips och inbjudningar till intressanta seminarier och event inom vårt område.