Så lyckas din restaurang med hemleveranser i pandemitid

Pandemin har drabbat restaurangbranschen hårt och det har blivit nödvändigt att hitta nya lösningar när kunderna inte kan komma till restaurangen. I projektet Resklar har vi utvecklat och testat nya sätt för restauranger att arbeta med hemleveranser. I detta webinar presenterar vi de bästa tipsen för erbjudande, marknadsföring, beställning och logistik. Anmäl dig här.

Fler nyheter
Nyheter | 16 januari 2025
Hur kan plast som idag inte återvinns bli en råvara för textilindustrin?
Nyheter | 20 december 2024
Nytt projekt! Digital integration av multi-energi flexibilitetstillgångar i regionala energisystem
Nyheter | 17 december 2024
Sophie Charpentier intervjuas om digitala produktpass och cirkulär ekonomi

Släck kunskapstörsten med spännande läsning

Var bland de första att få reda på ny forskning inom områdena Cirkulär ekonomi, Tillämpad AI, Innovationsledning, Energi och Material. I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av innovativa tekniker och projekt som gör märkbar skillnad för samhället. Du får också tips och inbjudningar till intressanta seminarier och event inom vårt område.