Så lyckas din restaurang med hemleveranser i pandemitid

Pandemin har drabbat restaurangbranschen hårt och det har blivit nödvändigt att hitta nya lösningar när kunderna inte kan komma till restaurangen. I projektet Resklar har vi utvecklat och testat nya sätt för restauranger att arbeta med hemleveranser. I detta webinar presenterar vi de bästa tipsen för erbjudande, marknadsföring, beställning och logistik. Anmäl dig här.

Fler nyheter
Nyheter | 02 december 2025
Vi ställde tre frågor till vår tf vd Gunnar Fernström
Nyheter | 02 december 2025
Symbios i Halland stärker cirkulär omställning
Nyheter | 28 november 2025
Nya EU-projektet FRANCESCA tar sikte på hållbara möbler: lättare att reparera, återanvända och återvinna

Släck kunskapstörsten med spännande läsning

Var bland de första att få reda på ny forskning inom områdena Cirkulär ekonomi, Tillämpad AI, Innovationsledning, Energi och Material. I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av innovativa tekniker och projekt som gör märkbar skillnad för samhället. Du får också tips och inbjudningar till intressanta seminarier och event inom vårt område.