Ny tjänst! Senior utvecklare till digitaliseringsgruppen

Chalmers Industriteknik (CIT) växer och har många spännande utvecklingsuppdrag inom digitalisering. Hos oss får du en ansvarsfull och utvecklande roll som kommer att involvera dig i allt från startups till stora industriföretag och EU projekt.

 Arbetsbeskrivning

Digitaliseringsgruppen driver både egna projekt och agerar som utvecklingsstöd för andra grupper på Chalmers Industriteknik som kräver utvecklingsresurser. Vi hjälper våra kunder att ta tillvara på digitaliseringens möjligheter och undvika dess fallgropar. Som senior utvecklare kommer du att jobba brett eftersom våra kunder är en mix av allt från stora globala aktörer, små lokala företag till offentlig sektor. Du skall trivas med att arbeta nära kund vid behov även om focus ligger på teambaserat arbete i gruppen.

Din profil

Vi jobbar med allt från tidiga faser där vi gör Proof of Concept till utveckling av större projekt. Därför söker vi dig som är en erfaren utvecklare med ett intresse att lära sig mer. Du brinner för teknik och att sprida din kunskap, exempelvis genom att coacha yngre talanger.

Vi tror att du har

  • Ett genuint intresse och förståelse för modern utveckling, även samspelet mellan exempelvis front- och backend, då du kommer fungera som teknisk coach för teamet
  • Erfarenhet av att arbeta i Cloudmiljö (AWS, Azure, GCP)
  • Erfarenhet av kompilerande programmering: Exempelvis C#/.Net, C++, Java
  • Kunskaper om JavaScript och weblösningar (webstacken)

Det är meriterade om du har intresse eller arbetat med

  • Robotik
  • Reglerteknik
  • Automation
  • Cyber-säkerhet
  • Skriptspråk (exemeplvis Python)
  • Additiv tillverkning

Det viktigaste är att du är drivande, tekniskt initierad och att du har förmåga och erfarenhet från att leda och samarbeta med specialister i ett tvärfunktionellt team. Erfarenhet av att delta i EU-projekt är meriterande.

Tjänsten kräver att du är analytisk och strukturerad, är bra på att organisera och att leverera i tid. Vidare kommunicerar du obehindrat i skrift och tal på såväl svenska som på engelska. Du kommer att arbeta nära våra kunder och samarbetspartners och det är därför viktigt att du är en lagspelare som alltid har ett professionellt och ansvarsfullt förhållningssätt.

Du erbjuds

Tillsvidareanställning. Vid frågor angående tjänsten kontakta gruppchef Nils Wirell: 0708 88 68 93 eller nils.wirell@chalmersindustriteknik.se
Urval och intervjuer sker löpande och anställning kan om möjlighet finns påbörjas snarast.

Skicka ansökan till nils.wirell@chalmersindustriteknik.se 

Chalmers Industriteknik (CIT) är en stiftelse grundad av Chalmers tekniska högskola med ca 110 MSEK i årlig omsättning och ca 100 anställda varav större delen med forskarutbildning.

CIT erbjuder akademisk spetskompetens inom områdena energi, material, digitalisering, design och cirkulär ekonomi. Våra kunskapssäkrade och kunskapsförädlande tjänster ingår som stöd i industriella utvecklingsprocesser och representerar det unika kunnandet inom Chalmers.

 

Fler nyheter
Nyheter | 20 juni 2024
Hemelektronik och miljö – hur tänker du?
Nyheter | 20 juni 2024
Sommarhälsning från Golaleh Ebrahimpur, VD, Chalmers Industriteknik
Nyheter | 20 juni 2024
Chalmers Industriteknik får Eurostars finansiering för innovativt spårbarhetsprojekt inom fiske

Släck kunskapstörsten med spännande läsning

Var bland de första att få reda på ny forskning inom områdena Cirkulär ekonomi, Tillämpad AI, Innovationsledning, Energi och Material. I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av innovativa tekniker och projekt som gör märkbar skillnad för samhället. Du får också tips och inbjudningar till intressanta seminarier och event inom vårt område.