Lyckad digital workshop om Biobaserad omställning i vårdsektorn

Foto: Bonnie Kittle, Unsplash

25 mars hade vi tillsammans med Bengt Dahlgren AB och Johanneberg Science Park en lyckad digital workshop med temat ”Du är nödvändig för att lyckas med den biobaserade omställningen i vårdsektorn”. Vi hade ett 40-tal deltagare från kommuner, regioner och leverantörer som fick möjlighet att föra dialog bl.a om vilka produkter som finns och vilka man skulle vilja ha i vården, samt utmaningar för att komma vidare med omställningen.

Missade du dagens webinar så kan du titta här.

Nästa digitala workshop handlar om Biobaserade plaster i byggbranschen och det blir den 6 maj. Mer information kommer senare!

Dessa digital workshops anordnas inom ramarna för vårt Vinnova-finansierade projekt ”Ökad kunskapsspridning och diskussion om biobaserade plaster”. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill veta mera!

Fler nyheter
Nyheter | 24 maj 2024
Nyhetsbrev nr 3. 2024
Nyheter | 23 maj 2024
Vi söker! Affärsinriktad projektledare inom material
Nyheter | 22 maj 2024
Digitala Produktpass: Nyckeln till cirkulära möbelflöden och hållbarhet i möbelindustrin

Släck kunskapstörsten med spännande läsning

Var bland de första att få reda på ny forskning inom områdena Cirkulär ekonomi, Tillämpad AI, Innovationsledning, Energi och Material. I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av innovativa tekniker och projekt som gör märkbar skillnad för samhället. Du får också tips och inbjudningar till intressanta seminarier och event inom vårt område.