Klimatkväll och vårmingel 23 maj 2019

Välkommen till Johanneberg Science Parks stora Klimatkväll 2019, inklusive vårmingel! Vi välkomnar företag, organisationer, experter – och så vi, vanliga människor som insett att något behöver göras och det är upp till oss att göra det. Ingen idé är för liten, alla insatser räknas!

Goda exempel sökes!

Kvällen handlar om att lyfta goda exempel på vad som redan görs, och vad du och jag kan göra för kilmatet idag och imorgon. Inspireras av de åtaganden som företag och organisationer gör inom Klimat2030.

Och vi vill ha in dina idéer och tips! Skicka gärna in ditt förslag redan nu, några utvalda förslagslämnare får ett par minuter på scen för att informera oss andra (obs valfritt!)
Maila till: katarina.nordstrom@johannebergsciencepark.com

De fem B:na

Klimatvällen inleds med korta presentationer av de fem B:na Bilen, Biffen, Bostaden, Banken och Butiken med hjälp av sakkunniga och experter inom Klimat2030 – Västra Götalandsregionens kraftsamling för en klimatsmart region (namn publiceras här kontinuerligt).

Efter lite lättare mat och god dryck öppnar vi för samtal; diskussion, resonemang och engagemang i mindre grupper omkring de fem B:na.

Se programmet och anmäl dig här >>

Fler nyheter
Nyheter | 24 maj 2024
Nyhetsbrev nr 3. 2024
Nyheter | 23 maj 2024
Vi söker! Affärsinriktad projektledare inom material
Nyheter | 22 maj 2024
Digitala Produktpass: Nyckeln till cirkulära möbelflöden och hållbarhet i möbelindustrin

Släck kunskapstörsten med spännande läsning

Var bland de första att få reda på ny forskning inom områdena Cirkulär ekonomi, Tillämpad AI, Innovationsledning, Energi och Material. I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av innovativa tekniker och projekt som gör märkbar skillnad för samhället. Du får också tips och inbjudningar till intressanta seminarier och event inom vårt område.