Klimatförmiddag inför COP25 i Santiago

Äntligen dags igen! Varmt välkommen till en favorit i repris – en förmiddag ägnad åt det årliga klimatmötet, i år COP25 i Santiago. Men vi träffas på Chalmers i Göteborg.

Vi lever i spännande tider där klimatförändringen står i ständigt fokus mycket tack vare vår egen Greta Thunberg – tjejen med fler följare än världens ledare, hon som faktiskt kunde förändra världen. Årets klimatmöte närmar sig och liksom förra året bjuder vi därmed in till en förmiddag med klimatfrågorna i fokus.

Vi presenterar stolt en urstark laguppställning: Katarina Graffman  filosofie doktor i kulturantropologi, Anders Wijkman, och Björn Wiman, Kulturchef Dagens Nyheter. Det blir även politiker, studenter och inte minst företag – som gör skillnad för klimatet varje dag.

Vad väntar du på? Boka din plats redan nu. Vi har valt den största lokalen RunAn men intresset är rekordstort så vänta inte. Vi ses 29 november!

Tid: Fredag 29 november, 2019 kl 09.00 – kl 12.00, därefter mingel kring lunchsmörgås.

Från kl 8.30 serverar vi kaffe i entréhallen.

Plats: Chalmers Konferens, Chalmersplatsen 1. Lokal: RunAn

Läs mer och anmäl dig här

Fler nyheter
Nyheter | 11 juni 2024
Effektiv skadeförebyggande åtgärd: Uppvärmda gångvägar minskar fallolyckor i städer
Nyheter | 11 juni 2024
Biogena kolflöden med fokus på jordbruk
Nyheter | 05 juni 2024
Marie-Louise i podden Hela kedjan om cirkulära byggprodukter av plast

Släck kunskapstörsten med spännande läsning

Var bland de första att få reda på ny forskning inom områdena Cirkulär ekonomi, Tillämpad AI, Innovationsledning, Energi och Material. I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av innovativa tekniker och projekt som gör märkbar skillnad för samhället. Du får också tips och inbjudningar till intressanta seminarier och event inom vårt område.