Det här är Erik!

Han är konsulten med forskarbakgrund som leder och utvecklar projekt, affärer och produkter inom områdena materialvetenskap, nanoteknik och life science. Erik trivs allra bäst mitt emellan akademi och industri där morgondagens tekniska lösningar utvecklas i gränsöverskridande samarbeten.

Två exempel är FoRmulaEx, som bidrar med kunskap till utformning av säkra och effektiva läkemedelsleveranser, och CoSiMa, som utvecklar ett nytt arbetssätt för materialutveckling baserat på avancerade datorsimuleringar. Erik är expert på ytvetenskap, biomolekylära interaktioner, nano-material och biosensorer.

Står ditt företag inför utmaningar för att öka er innovations- och konkurrenskraft inom de här områdena? Kontakta Erik Nilebäck.

Fler nyheter
Nyheter | 11 april 2024
Nu är rapporten ”Gravidas Bältesanvändning: Kartläggning & Testning av Komfortprodukter” publicerad
Nyheter | 08 april 2024
Chalmers Industriteknik beviljas SSF finansiering för att leda en EU-ansökan
Nyheter | 04 april 2024
Vårt senaste nyhetsbrev nr 2. 2024 är publicerat!

Släck kunskapstörsten med spännande läsning

Var bland de första att få reda på ny forskning inom områdena Cirkulär ekonomi, Tillämpad AI, Innovationsledning, Energi och Material. I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av innovativa tekniker och projekt som gör märkbar skillnad för samhället. Du får också tips och inbjudningar till intressanta seminarier och event inom vårt område.