Det här är Erik!

Han är konsulten med forskarbakgrund som leder och utvecklar projekt, affärer och produkter inom områdena materialvetenskap, nanoteknik och life science. Erik trivs allra bäst mitt emellan akademi och industri där morgondagens tekniska lösningar utvecklas i gränsöverskridande samarbeten.

Två exempel är FoRmulaEx, som bidrar med kunskap till utformning av säkra och effektiva läkemedelsleveranser, och CoSiMa, som utvecklar ett nytt arbetssätt för materialutveckling baserat på avancerade datorsimuleringar. Erik är expert på ytvetenskap, biomolekylära interaktioner, nano-material och biosensorer.

Står ditt företag inför utmaningar för att öka er innovations- och konkurrenskraft inom de här områdena? Kontakta Erik Nilebäck.

Fler nyheter
Nyheter | 28 juni 2024
Till minne av Patrik Carlsson
Nyheter | 27 juni 2024
Känner du till femstegsprocessen?
Nyheter | 20 juni 2024
Hemelektronik och miljö – hur tänker du?

Släck kunskapstörsten med spännande läsning

Var bland de första att få reda på ny forskning inom områdena Cirkulär ekonomi, Tillämpad AI, Innovationsledning, Energi och Material. I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av innovativa tekniker och projekt som gör märkbar skillnad för samhället. Du får också tips och inbjudningar till intressanta seminarier och event inom vårt område.