Är du den vi söker? Vår nya HR Business Partner till Stiftelsen

Vi förstärker nu vårt ledningsteam i Göteborg med en HR Business Partner, vars fokus blir att driva, säkerställa och utveckla HR-frågorna tillsammans med vår verksamhet, en innovativ och hållbar miljö med drygt 100 medarbetare.

Rollen
HR-Business Partner ingår i ledningsgruppen för Chalmers Industriteknik med huvudsakligt ansvar för att identifiera, driva, utveckla och implementera frågor inom hela HR området, samt verka som ett strategiskt och operativt stöd till ledning och medarbetare.

För att trivas i rollen tror vi att du är professionell, prestigelös och pragmatisk och vill ta ägandeskap för HR-frågor och dess genomförande, och gör det på ett sätt som låter Chalmers Industriteknik fortsätta vara en attraktiv och hållbar arbetsgivare.

Du kommer driva och säkerställa verktyg, rutiner och processer inom fält som kompetensförsörjning, employer branding och rekrytering, samt stå för arbetsrättslig kompetens. Du kommer ha en självklar roll inom kompetensutveckling, ledarskap samt arbetsmiljö- och jämlikhetsfrågor.

Din profil
Som person vill vi att du visar engagemang, är professionell, pragmatisk och visar en positiv inställning. Du har ett eget driv, ser möjligheter och gillar att tänka nytt. Vi ser att du har erfarenhet av att självständigt driva HR-arbete och arbeta strukturerat med projekt och processer, och har den integritet som erfarenhet ger.

Du har flera års bakgrund inom kvalificerat HR-arbete och en för rollen relevant utbildning på lägst kandidatnivå. Vi ser gärna att du har arbetat konsultativt, kanske som HR-generalist och gärna inom kompetensförsörjning och rekrytering.  Du har god erfarenhet kring avtalsskrivning och det arbetsrättsliga regelverket. Erfarenhet av forskningsnära och/eller innovationsdrivna verksamheter är starkt meriterande, liksom erfarenhet av migrationsfrågor.

Som person är du kommunikativ och trivs med att driva HR-frågor i en dynamisk verksamhet som även förhåller sig till myndighetskrav. Med integritet, positivitet och nytänkande bygger du hållbara och värdeskapande relationer med ledare och medarbetare inom koncernen. Arbetet kommer att utföras på svenska och engelska, där du förväntas arbeta obehindrat på båda språken.

Ansökan
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet vid tillsättningen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placerad i moderna lokaler på Johanneberg Science Park, Göteborg.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 1 december 2022. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tester och/eller arbetsprov kan förekomma.

Golaleh  Ebrahimpur, VD och rekryterande chef: golaleh.ebrahimpur@chalmersindustriteknik.se: för frågor om verksamheten och förväntningar på tjänsten.

Jennie Strömstedt, HR-partner vid Chalmers och rekryteringspartner för tjänsten: jenstro@chalmers.se: för frågor om rekryteringsprocessen, tjänsten och anställningsvillkor. 

Om oss
Koncernen Chalmers industriteknik är en forsknings- och utvecklingsorganisation med fokus på innovation för ett hållbart samhälle. Vi stärker svensk innovationsförmåga och nyttiggör forskning. I nära samarbete med Chalmers tekniska högskola och våra övriga samarbetspartners inom myndighet, akademi och företag så gör vi morgondagen redo för framtiden.

Vill du veta mer?

Golaleh Ebrahimpur

VD Chalmers Industriteknik

Fler nyheter
Nyheter | 20 juni 2024
Hemelektronik och miljö – hur tänker du?
Nyheter | 20 juni 2024
Sommarhälsning från Golaleh Ebrahimpur, VD, Chalmers Industriteknik
Nyheter | 20 juni 2024
Chalmers Industriteknik får Eurostars finansiering för innovativt spårbarhetsprojekt inom fiske

Släck kunskapstörsten med spännande läsning

Var bland de första att få reda på ny forskning inom områdena Cirkulär ekonomi, Tillämpad AI, Innovationsledning, Energi och Material. I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av innovativa tekniker och projekt som gör märkbar skillnad för samhället. Du får också tips och inbjudningar till intressanta seminarier och event inom vårt område.