Chalmers Industriteknik

Examensarbete för studenter

Vi på Chalmers Industriteknik tror på kraften av unga talanger med innovativa idéer. Vi är övertygade om att du som student besitter värdefull kunskap och potential som kan bidra till vår verksamhet och våra uppdrag. Därför erbjuder vi spännande möjligheter för dig att inleda din karriär genom att genomföra ditt examensarbete hos oss.

Varför välja Chalmers Industriteknik för ditt examensarbete? 

Innovativ miljö: Vi arbetar i forskningens framkant och är ständigt ute efter nya idéer och lösningar. Hos oss kommer du att arbeta i en innovativ och dynamisk miljö som uppmuntrar till kreativitet och nytänkande. Du får chansen att arbeta med oss på plats och vara en del av vår vardag. 

Handledning: Vi har god erfarenhet av att handleda studenter och tror på din potential att växa med uppgiften genom att tillhandahålla handledning och mentorskap. Våra erfarna medarbetare kommer att stötta dig genom hela ditt examensarbete. 

Verklig påverkan: Ditt arbete kommer att bidra till att skapa nya lösning på samhällsproblem och innovation för ett hållbart samhälle. Du kommer att arbeta med verkliga projekt och bidra till vår verksamhets framgång genom dina insikter och bidrag. 

Nätverkande: Under din tid hos oss kommer du att få möjlighet att nätverka med branschexperter och bygga kontakter som kan ge fler möjligheter för din framtida karriär. 

Framtidsmöjligheter: Tidigare ex-jobbare har blivit en del av vårt team efter avslutat examensarbete. Det finns goda möjligheter till långsiktig anställning för de som visar engagemang och prestation. 

Hittar du inte ett passande projekt inom ditt ämnesområde så är vi öppna för att diskutera andra alternativ som matchar våra expertområden. Du kan då mejla din idé till någon av kontaktpersonerna eller rekrytering@chalmersindustriteknik.se

Ansökningsprocessen
  1. Hitta ett matchande ex-jobb (alternativt skicka en presentation på ett förslag som matchar något av våra expertområden)
  2. Skicka din ansökan till respektive kontaktperson – bifoga CV och personlig presentation (100–200 ord)
  3. Vi gör urval och kontaktar aktuella kandidater för en intervju
  4. Återkoppling
Framtidsmöjligheter

Tidigare ex-jobbare har blivit en del av vårt team efter avslutat examensarbete. Det finns goda möjligheter till långsiktig anställning för de som visar engagemang och prestation. 

Så behandlar vi personuppgifter