TECHBBQ i Köpenhamn

Eventinformation

Start: 2024-09-11 09:00

End: 2024-09-12 18:00

Location: Köpenhamn

Vi kommer medverka på TECHBBQ i en monter tillsammans med flera andra aktörer från Sverige. Mer information kommer efter sommaren.

Vad är TechBBQ?

TechBBQ startade som en liten grillfest för teknikentusiaster och entreprenörer 2013 i en park i Köpenhamn. Under åren har vi vuxit och utvecklats till det största och mest ”trevliga” evenemanget i sitt slag i Skandinavien.

Varje år i september välkomnar vi ett ökande antal människor från hela världen. Vårt årliga toppmöte kombinerar teknik och hygge på ett skickligt sätt: det är utformat så att du kan träffa innovativa och banbrytande startups i ekosystemet, diskutera de senaste trenderna, nätverka i en mysig och livlig atmosfär, inspireras av trendsättande talare – och njuta av en gammaldags grillfest!

År 2024 kommer vi att hålla vårt 12:e evenemang, den 11-12 september.

Här kan du läsa om eventet på TECHBBQ webbplats.

Släck kunskapstörsten med spännande läsning

Var bland de första att få reda på ny forskning inom områdena Cirkulär ekonomi, Tillämpad AI, Innovationsledning, Energi och Material. I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av innovativa tekniker och projekt som gör märkbar skillnad för samhället. Du får också tips och inbjudningar till intressanta seminarier och event inom vårt område.