Så lyckas din restaurang med hemleveranser i pandemitid

Eventinformation

Start: 2021-03-24 14:00

End: 2021-03-24 14:45

Location: GoToWebinar

Pandemin har drabbat restaurangbranschen hårt och det har blivit nödvändigt att hitta nya lösningar när kunderna inte kan komma till restaurangen. I projektet Resklar har vi utvecklat och testat nya sätt för restauranger att arbeta med hemleveranser. I detta webinar presenterar vi de bästa tipsen för erbjudande, marknadsföring, beställning och logistik.

 

Vill du veta mer? Här finns inspelning från det digitala eventet från den 24 mars 2021

Pandemin har drabbat restaurangbranschen hårt och det har blivit nödvändigt att hitta nya lösningar när kunderna inte kan komma till restaurangen. I projektet Resklar har vi utvecklat och testat nya sätt för restauranger att arbeta med hemleveranser. I detta webinar presenterar vi de bästa tipsen för erbjudande, marknadsföring, beställning och logistik. Här hittar du eventet (YouTube).

Släck kunskapstörsten med spännande läsning

Var bland de första att få reda på ny forskning inom områdena Cirkulär ekonomi, Tillämpad AI, Innovationsledning, Energi och Material. I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av innovativa tekniker och projekt som gör märkbar skillnad för samhället. Du får också tips och inbjudningar till intressanta seminarier och event inom vårt område.