Vill du ta del av resultatet från Sveriges hittills största matsvinnsprojekt ReSvinn!

Vi har nu avslutat Sveriges hittills största matsvinnsprojekt och vill tacka alla som deltagit och bidragit. Syftet med ReSvinn var att utveckla ett effektivt och innovativt omfördelningssystem för överskottsmat i Sverige, och på så vis kunna rädda mer mat.

Vill du läsa mer om projektets resultat, kolla gärna in den populärvetenskapliga rapporten Slutrapporten för ReSvinn eller via ReSvinns hemsida www.resvinn.se. Där finns även ett flertal andra underlag som gärna får användas. Det du hittar där är:

  • Checklista för uppstart av samarbeten för omfördelning av överskottsmat
  • Interaktiv guide för butiker att upplysa sina kunder om minskat matsvinn
  • Guide för skolor och deras kök att använda överskottsmat
  • Guide för restauranger att använda överskottsmat
  • Webbinarieserie

Ett stort tack till alla projektdeltagare som gjort detta möjligt! Max Bekken Björkman, Hafdís Jónsdóttir, Christoffer Carlsmose, Luigi Johannesson, Sebastian Höglin Thordén, Philip Axelsson, Emma Nilsson Billefors, Anne Lunde Dinesen, anna adén, Amelie Silfverstolpe, Daniel Oddhammar, Johan Gottberg, Anders Breitholtz, Anna Mighetto, Eleonore Falk, Elisabeth Andreas, Eva Nejman, Ida-Lina Frisell, Louise Kallenberg, Anders Samuelsson, Tareq Taylor, Staffan Olsson, Mickaël Gayet, Thomas Johansson, Sofia Leffler Moberg, Anna Engström, Ulrika Kron, Astrid Hedenström, Kristina Liljestrand och alla andra!

Kompetensområden