Kan bränsleceller och vätgas skapa en fossilfri tillväxt? 

Vad saknas för att vätgaskedjan ska lyckas? För att nå våra klimatmål krävs innovativa redskap. Här kan vätgas spela en viktig roll och samtidigt skapa arbetstillfällen och ge forskare och innovatörer en chans att samarbeta.

För att lyckas med kostnadseffektiva och praktiskt genomförbara metoder krävs speciell kunskap och kompetens. Hållbarhetsfrågan är den största frågan vi har framför oss. Sänkta utsläpp av växthusgaser krävs, här kan vätgas tillsammans med bränsleceller hjälpa till med hållbara och smarta lösningar som kommer alla till gagn.

Carin är en av våra experter i kompetensgruppen vätgas, hon är specialiserad inom bränsleceller, vätgaslagring, batterier och nanoteknik och kan hjälpa företag i utvecklingsprojekt med kunskap om ny teknik och material. Carin kan hitta såväl ersättningsmaterial, och nya leverantörer som samarbetspartners och drivs av att skapa praktisk nytta för människa och miljö av sina expertkunskaper.

Står ditt företag inför utmaningar för att öka er innovations- och konkurrenskraft inom de här områdena? Hör av dig till Carin.

Fler nyheter
Nyheter | 07 mars 2024
Trust4Values – Utbildningsserie i fyra delar
Nyheter | 13 februari 2024
Årets första nyhetsbrev är nu lanserat!
Nyheter | 12 februari 2024
CIT Renergy fortsätter framgångsrikt att koordinera Belok och LÅGAN!

Släck kunskapstörsten med spännande läsning

Var bland de första att få reda på ny forskning inom områdena Cirkulär ekonomi, Tillämpad AI, Innovationsledning, Energi och Material. I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av innovativa tekniker och projekt som gör märkbar skillnad för samhället. Du får också tips och inbjudningar till intressanta seminarier och event inom vårt område.