Så lyckas din restaurang med hemleveranser i pandemitid

Pandemin har drabbat restaurangbranschen hårt och det har blivit nödvändigt att hitta nya lösningar när kunderna inte kan komma till restaurangen. I projektet Resklar har vi utvecklat och testat nya sätt för restauranger att arbeta med hemleveranser. I detta webinar presenterar vi de bästa tipsen för erbjudande, marknadsföring, beställning och logistik.

 

Vill du veta mer? Här finns inspelning från det digitala eventet från den 24 mars 2021

Pandemin har drabbat restaurangbranschen hårt och det har blivit nödvändigt att hitta nya lösningar när kunderna inte kan komma till restaurangen. I projektet Resklar har vi utvecklat och testat nya sätt för restauranger att arbeta med hemleveranser. I detta webinar presenterar vi de bästa tipsen för erbjudande, marknadsföring, beställning och logistik. Här hittar du eventet (YouTube).

Eventinformation

  • Start: 2021-03-24 14:00
  • Slut: 2021-03-24 14:45
  • Plats: GoToWebinar